Act! Salutation Tool
Act! Salutation Tool

Act! Salutation Tool

€ 28,50 ex. BTW (€ 34,49 incl.)

Gratis proefversie:

Setup v19
Setup v20

Handleidingen:
Handleiding NL
Manual EN

Categorie: .

Productbeschrijving

Betrapt u uzelf er ook regelmatig op dat uw t.a.v. en uw briefaanhef niet volgens de juiste regels zijn opgesteld?
Bent u ook altijd aan het zoeken hoe u in uw eigen of in een andere taal een correcte briefaanhef of t.a.v. moet schrijven?

ACT! Salutation Tool biedt uitkomst!
U hoeft enkel nog de volledige naam in het Contact-veld van ACT! in te vullen en eventuele voor- en na titulatuur in andere velden en op te geven welke taal de persoon spreekt. ACT! Salutation Tool vult vervolgens geheel automatisch de correcte waardes in in uw briefaanhef t.a.v. veld!

U kunt zelfs keuze maken tussen een formele en informele modus, zodat u onderscheid kunt maken tussen uw zakelijke en uw privé contacten.

Stel u heeft een zakelijke klant, de heer Jan Janssen, welke doctorandus, ingenieur en huisarts is. U vult dan in het ‘titulatuur voor’ veld ‘drs. ing.’ in en in het ‘titulatuur na’ veld ‘huisarts’. In het invoerbepaal-veld vult u ‘m NL’ in, wat ‘mannelijk Nederlands’ betekent. ACT! Salutation Tool vult dan in het briefaanhef-veld automatisch “Geachte heer Janssen” in en in het t.a.v. veld “De heer Drs. Ir. J. Janssen Huisarts”.

Als deze zelfde persoon een goede kennis van u is en u vult in het invoerbepaal-veld ‘m NL i’ (mannelijk Nederlands informeel) in, wordt dit respectievelijk “Beste Jan” en “Jan Janssen”.
Ook kunnen er automatisch velden ingevuld worden met de roepnaam en de achternaam.

U kunt ACT! Salutation Tool geheel naar eigen hand zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld per taal en formeel/niet-formeel modus aangeven wat de groet moet zijn (‘Geachte’, ‘Liebe, ‘Dear’ etc.), welke en welke ACT! velden u wilt gebruiken.

Act! Salutation tool werkt voor de talen Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.