thumbnail_en
actatmap_EN

Act!@Map Pro

€ 98,00 ex. BTW (€ 118,58 incl.)

Categorieën: , .

Productbeschrijving

Heeft u een afspraak met een klant ver van kantoor? Met Act! @Map Pro kunt u gelijk kijken welke andere contacten in dezelfde omgeving liggen. Zo kunt u gemakkelijk de afspraken met elkaar combineren.

U hoeft alleen maar het contact in Act! te openen en met één klik op de knop kan je alle contacten van uw database zien die in de omgeving liggen van het gekozen contact, binnen een bepaald bereik. De contacten zitten dan automatisch in uw selectie en zo kunt u gelijk de route plannen langs de contacten.

Met Act! @Map Pro heeft u ook nog steeds alle functionaliteiten van Act! @Map. Zo worden de locaties van de contactpersonen geheel automatisch achterhaald vanuit Act! Voor elk contact ziet u dan op de kaart een icoon, zo kunt u precies zien wat de klantdichtheid is.

Ook kan u er geheel automatisch een route overzicht genereren langs een selectie contacten. Vanuit uw MyRecord wordt voor u de kortste en meest ideale route berekend. Deze add-on geeft tevens een indicatie van de tijdsduur en het totaal aantal kilometers.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.