Act! PostcodeCheck
Act! PostcodeCheck

Act! Postcode Check

€ 69,95 ex. BTW (€ 84,64 incl.)

Gratis proefversie:

Setup v19
Setup v20
Handleidingen:
Handleiding NL

Categorie: .

Productbeschrijving

Urenlang bezig met het controleren en invoeren van adresgegevens? ACT! Postcodecheck biedt uitkomst!
U hoeft enkel nog de postcode in te voeren en PostcodeCheck vult voor u de overige adresvelden waarbij u er zeker van kunt zijn dat de gegevens juist en up–to-date zijn!

Met ACT! PostcodeCheck kunt u op eenvoudige wijze de adresgegevens van een ACT! contact of bedrijf aan laten vullen op basis van een ingevoerde postcode/huisnummer combinatie. U kunt éénmalig aangeven welke ACT! velden gebruikt worden voor het invoeren van de postcode, het huisnummer en in welke ACT! velden de straatnaam + huisnummer, de plaatsnaam, de provincie, de postcode, de gemeente en het land moeten komen.

Deze zogenaamde koppeling kunt u uiteraard te allen tijde wijzigen en er kunnen meerdere koppelingen aangemaakt worden. De adresgegevens worden via een internetverbinding met webservices.nl opgehaald. Hiervoor heeft u een Adresvalidatie-account van webservices.nl nodig. Vervolgens hoeft u, bij het invoeren of wijzigen van een Contact of Bedrijf, enkel de postcode en het huisnummer in te vullen en ACT! PostcodeCheck vult de gegevens aan.

Tevens kunt u bestaande adresgegevens (bijv. de velden van het bezoekadres) kopiëren naar andere adresgegevens van hetzelfde contact of bedrijf (bijv. de velden van het postadres), voor de gevallen waarin dat hetzelfde is. Dit gaat op basis van de eerder gemaakte koppelingen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.